Suomen Olutseuran hallitus jalkautuu Suuret Oluet – Pienet Panimot -tapahtumiin. Kierros alkaa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Tampereelta.

Huurteinen tapahtumakesä näyttäisi toteutuvan sittenkin! Kiertävä olutfestivaali Suuret Oluet – Pienet Panimot joutui siirtelemään tapahtuma-aikojaan jonkin verran alkuperäisistä, mutta nyt voinemme olla varmoja, että heinäkuussa päästään tutustumaan suomalaisen olutkulttuurin kirjoon kolmella paikkakunnalla.

SOS:n vpj Petri paita päällä.

Suomen Olutseuran hallitus jalkautuu vaihtelevilla yhdistelmillä SOPP Tampereelle, Lahteen ja Helsinkiin. Bongaa SOS:n sinipunertava paita (kts. oheinen kuva) ja tule juttelemaan hallitusedustajalle oluesta, festareista tai vain nauttimaan tuopponen kylmää. Pyrimme järjestämään myös jokaiselle tapahtumapaikalle oman SOS-pöydän.

Tampereella järjestämme yhteisen ohjatun kierroksen panimoiden tiskeille perjantaina 2.7. Apunamme toimii oluttuntija ja -kouluttaja Lari Junkkari, joka on Olutseura Lutherin pj.

Kellonajoista ja tarkemmin hallituksen edustajista kussakin tapahtumassa tietoa jäsenkirjeessä.

Elokuussa SOPP järjestetään tämän hetkisten tietojen mukaan Turussa ja Oulussa. SOPP-kierros päättyy syyskuussa Vantaalle. SOS:n hallitus pyrkii osallistumaan jäsentensä kera tapahtumaan myös näillä paikkakunnilla. Tiedotamme suunnitelmista tarkemmin ajankohtien lähestyessä.

Etkö ole vielä SOS:n jäsen? Vielä ehtii liittymään, tästä näin!