Perjantaina 11. kesäkuuta pannaan tapahtumaan kaksin käsin. Jäsenistöllä on mahdollisuus osallistua ensimmäistä kertaa toteutettavaan olutpyöräilyyn Helsingistä Espooseen ja takaisin. Illalla maistellaan ensimmäistä virallista SOS-olutta, Sportteria.

Tuu polkeen olutseuran kaa! SOS kutsuu pyöräilevät jäsenensä iltapäiväretkelle Töölöstä Otaniemeen ja takaisin Lapinlahden lähteelle. Tule fiilistelemään Helsinki – Espoo -välin hienoja merimaisemia ja nauttimaan kääntöpaikassa lasilliset kylmää kahden espoolaisen pienpanimon terassilla.

Lähtö Töölöstä Kulttuuritehdas Korjaamolta klo 14.00. Suunniteltu reitti kulkee Meilahden, Kuusisaaren ja Lehtisaaren kautta Otaniemeen, jossa mahdollisuus ostoksiin ja hanahuurteisiin Olarin panimolla ja Fat Lizardilla. Takaisin tulemme Lauttasaaren kautta, ja pyöräilyiltapäivä päättyy Lapinlahden lähteelle, jossa SOS-piknik jo odottaa.

Etenemme rauhallista tahtia, joten Jopotkin pysyvät perässä. Jos haluat polkea vain toiseen suuntaan ja heittää pyörän metroon Otaniemessä, sekin on ok!

Piknikille suoraan tai Espoon kautta pyöräillen

Suomen Olutseuran jäsenpiknik tapahtuu viime vuodelta tuttuun tapaan Lapinlahden puistossa Helsingissä. Piknikillä jäsenistö pääsee maistamaan seuran hallituksen panemaan jäsenolutta. Ennakkotiedot kertovat, ettei tätä varsin onnistunutta portteria kannata missata!

Tervetuloa paikalle klo 16 eteenpäin. Tapahtumaa sponsoroi omalta osaltaan SOS:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Olvi.

Molemmilla tapahtumilla on luonnollisesti säävaraus, mutta toistaiseksi perjantain osalta näyttää vielä hyvältä.

Etkö ole vielä SOS:n jäsen? Vielä ehtii liittymään, tästä näin!

Kuva: Egor Myznik/Unsplash.com